Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Dërrasat WC

  Popular products from category Dërrasat WC

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, dru ahu, p2

  D13442
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit të ahut e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo që kanë pak ngrohje. Materiali përfundimtar-llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, dru frashër, p2

  D13443
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit frashër e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo që kanë pak ngrohje. Materiali përfundimtar-llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, mahagoni, p2

  D13441
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit mahagoni e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo që kanë pak ngrohje. Materiali përfundimtar-llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, LYON, antibakteriale, e bardhë

  SHB00
  3 850 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe mbrojtje antibakteriale. Pesha 2,45kg. Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) në llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, e bardhë

  D11440
  2 790 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe vjen me palë rezervë. Pesha 3,45kg. Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, e bardhë, guacë

  DKSD7
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe kapakun në formë të guacës. Pesha 3,54kg Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, bezhë, p2

  DKS17
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë të bezhë (kafe) dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Kapak për WC, MDF, me ngjyrë të kuqe, p2

  DKS45
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë të kuqe dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasë e guacës së tualetit, MDF, blu, p2

  DKS33
  2 990 RSD me TVSH-në
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë blu dhe me finish (material përfundimtar) me llak.