Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: WORKSHOPR

  Aparat për saldim MIG160 WORKSHOPER

  36 990 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën MIG/MAG i REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Lidhës Euro dhe dorëz Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde e blerjes. Shtuesi i integruar i telit mundëson përdorimin e rrotullës/mbështjellës prej 5 kg me diametër maksimal të telit .8 mm. Mundësia e punës me tel të mbushur në opsionin NO GAS. Lidhja Euro dhe dorëza Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde gjatë blerjes. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A. Pajisja vjen pa kabllon e elektrodës.
  Shifra e produktit: WAZM1
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  products.specs
  EmriVlera
  Dužina kabla za masu2m
  Intermitencioni max, 40°C20 %
  Intermitencioni 60%, 40°C75 A
  Klasa e mbrojtjesIP 21S
  Tensioni I qarkullimit të hapur68 V
  Forca hyrëse KVA6.6 kVA
  Forca e nevojshme e agregatit8 kVA
  Irefi12.7 A
  Siguresa në rrjetë16 A
  Diametri maksimal I telitØ 0.8 mm
  Prerja e tërthortë e kabllove16 mm²
  Masa9,8 kg
  Dimensionet DxSxV cm45 x 19,5 x 29
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Dužina kabla za masu2m
   Intermitencioni max, 40°C20 %
   Intermitencioni 60%, 40°C75 A
   Klasa e mbrojtjesIP 21S
   Tensioni I qarkullimit të hapur68 V
   Forca hyrëse KVA6.6 kVA
   Forca e nevojshme e agregatit8 kVA
   Irefi12.7 A
   Siguresa në rrjetë16 A
   Diametri maksimal I telitØ 0.8 mm
   Prerja e tërthortë e kabllove16 mm²
   Masa9,8 kg
   Dimensionet DxSxV cm45 x 19,5 x 29
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaKina
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  products.specs
  EmriVlera
  Dužina kabla za masu2m
  Intermitencioni max, 40°C20 %
  Intermitencioni 60%, 40°C75 A
  Klasa e mbrojtjesIP 21S
  Tensioni I qarkullimit të hapur68 V
  Forca hyrëse KVA6.6 kVA
  Forca e nevojshme e agregatit8 kVA
  Irefi12.7 A
  Siguresa në rrjetë16 A
  Diametri maksimal I telitØ 0.8 mm
  Prerja e tërthortë e kabllove16 mm²
  Masa9,8 kg
  Dimensionet DxSxV cm45 x 19,5 x 29
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaKina
  products.tags
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë