Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aparatet për saldim

  Popular products from category Aparatet për saldim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Aparat për saldim REL 160 WORKSHOPER

  WAZR1
  20 589 RSD me TVSH-në
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Pajisja karakterizohet nga funksionalitetet Arc Force, Hot Start dhe Anti Stick, falë të cilave është arrihet ndezja me lehtësi e elektrodës, mirëmbajtja më e thjeshtë e harkut dhe moslejimi që elektroda të ngjitet në objektin e punës gjatë saldimit. Është lehtësisht e lëvizshme falë dimensioneve të saj të vogla dhe peshës prej vetëm 3 kg. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A.

  Aparat për saldim MIG160 WORKSHOPER

  WAZM1
  40 159 RSD me TVSH-në
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën MIG/MAG i REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Lidhës Euro dhe dorëz Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde e blerjes. Shtuesi i integruar i telit mundëson përdorimin e rrotullës/mbështjellës prej 5 kg me diametër maksimal të telit .8 mm. Mundësia e punës me tel të mbushur në opsionin NO GAS. Lidhja Euro dhe dorëza Binzel MB 15 AK me gjatësi 3m si pjesë standarde gjatë blerjes. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A. Pajisja vjen pa kabllon e elektrodës.