Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ankerët kimik

  Popular products from category Ankerët kimik

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llaç për anker WIT PM-200 Basic

  5918242300
  1 550 RSD me TVSH-në
  Masa dykomponente për ankerim në bazë të poliesterit pa stiren. Dedikuar për montim në betonin jo të plasaritur (zona e presionit), tullën e plotë, tullën e zbraztë ( me patron plastike) si dhe në gas-beton. Posedon lejen ETA - opsioni 7. Montimi me pistoletë standarde për kartushe 310ml.

  Mbajtës i furçës për pastrim të vrimës së ankerit, për makinë, SDS

  0905499102
  2 190 RSD me TVSH-në
  -

  Dorëz për furçën pastruese të vrimës ankerit

  0905499103
  2 290 RSD me TVSH-në
  -

  Anker për sistem injektimi, (W-VIZ-A/S)

  990 RSD me TVSH-në
  Shufra ankerimi përdoret së bashku me sistemin për ankerim W-VIZ/S. Është e bërë nga çeliku i galvanizuar.

  Fishekë për ankerim kimik - sistemi W-VD

  415 RSD me TVSH-në
  Fishek xhami për ankerim kimik në beton të pa plasaritur (zona e shtypjes). I dizajnuar për ngarkesa kryesisht statike dhe kuazi-statike. Montimi në beton të thatë ose të lagësht, të klasës ndërmjet C2/25 dhe C5/6. Aprovimi ETA, opsioni 8

  Anker kimik WIT VM-250

  1 650 RSD me TVSH-në
  Masa dykomponente për ankerim, në bazë të vinilesterit (pa stiren). Dedikuar për montim në betonin e plasaritur dhe jo të plasaritur (zona e shtrëngimit dhe e presionit), në tullën e plotë, tullën e zbrazët, gas-beton. Posedon lejen ETA për montim në zonën e presionit dhe shtrëngimit (opsioni 1), për montiminin e brinjëve. Kategoria seizmike C1. Montimi me pistoletë standarde për kartushe 310 për variantin 300ml apo pistoletën art. nr. 1891302171 apo pistoletën multifunksionale art. 0891003105 për variantin prej 420ml.

  Furçë për pastrim të vrimës së ankerit

  2 290 RSD me TVSH-në
  Furçë e menduar për pastrimin e vrimave gjatë ankerimit.

  Pipëz e mikserit për WIT PE 500

  0903488101
  255 RSD me TVSH-në
  -

  Shufër e filetuar për anker kimik W-VD-A

  305 RSD me TVSH-në
  Shufra me fileta prokrom për ankerim kimik të betonit që nuk është i plasaritur.