Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aksionet

  Popular products from category Aksionet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set REDLINE i çelësave-kokë për arpion 1/2", 6-këndor me dorezë arpion , 23 copë

  576313231
  7 190 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë 6 këndor, arpion Redline, kaçavidë, dy ekstensione dhe nyje kardanike

  Set veglash dore, 91 copë

  096593120
  23 990 RSD me TVSH-në
  _

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/2" për shumë qëllime me dorezë arpion, 23 copë

  096513023
  9 590 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë për arpion me vrimë MULTI. 5 lloje të ndryshme të mandrinave. Dorezë arpion Zebra, dy ekstensione me nyje kardanike.

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" me dorezë T rrotulluese, 27 copë

  096501427
  6 590 RSD me TVSH-në
  Set i çelësave-kokë 6 këndor. Dorezë rrotulluese T, shumë fleksibile dhe përdoret në vendet pa qasshme . Bits 1/4", nyje kardanike dhe dy ekstensione