Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aditivet për vaj

  Wurth aditivi za ulje namenjeni su za poboljšanje karakteristika motornog ulja, za zaštitu od korozije, sprečavaju stvaranje uljnog taloga i začepljenje uljnih kanala, produžavaju životni vek motora i poboljšavaju performanse. 

  Popular products from category Aditivet për vaj

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lëndë për përmirësimin e cilësisë së vajit motorik

  5861300300
  700 RSD me TVSH-në
  Ideale si shtesë vajrave që janë "holluar" duke përdorur biokarburantet. • shton vajrave substancat aktive-aditivë që zvogëlohen gjatë eksploatimit • përshtatet me vajrat të motorit sipas specifikimeve më të fundit të API dhe ACEA • redukton në minimum rezistencën ndaj fërkimit dhe konsumimin të materialit. • mbron nga korrozioni, depozitat/shtresat e vajit dhe bllokimit të kanaleve të vajit. • neutralizon acidet agresive të shkaktuara nga djegia. • mbrojtja e të gjitha llojeve të motorëve me benzinë dhe diesel

  Lëndë për pastrimin e hapësirës së vajit në motor

  5861310400
  790 RSD me TVSH-në
  Lëndë për pastrimin e rrjedhjeve të vajit tek motorët me benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve dhe ato komerciale • pastron shpejt, jo agresivisht dhe pa çmontim kanalet e vajit dhe karterin në motor •e përshtatshme për të gjithë vajrat minerale dhe sintetike • nuk dëmton masa izoluese dhe semeringe • mbron nga korrozioni, shtresat/depozitat e vajit dhe bllokimit të kanaleve të vajit. • liron unaza pistoni të bllokuara, shkrin rrëshirën në unaza pistoni, liron unazat e pistonit dhe pastron rrjedhje e vajit deri në zonën e unazës së pistonit