Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aditivet për ndërruesin

  Obezbedite dugotrajnu zaštitu manuelnih menjača svih tipova uz primenu Wurth aditva za menjače. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Aditivet për ndërruesin

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lëndë për përmirësimin e punës së ndërruesve manualë të shpejtësive

  5861400125
  1 690 RSD me TVSH-në
  Mbrojtje afatgjate e ndërruesve manualë të të gjitha llojeve për shkak të përdorimit të koncentrateve të substancave aktive - aditivëve sipas specifikimeve ndërkombëtare • stabilizon viskozitetin e vajit dhe zvogëlon “plakjen” e vajit • mbron nga korrozioni dhe zvogëlon konsumimin e materialit me përbërës shumë efikas molibden OMC2 • siguron funksionalitet gjatë ngarkesave maksimale • redukton i në minimum rezistencën ndaj fërkimit dhe konsumimit të materialit • largon zhurmën nga ndërruesi i shpejtësive

  Pako aditivësh - më të vogla dhe më të mëdha

  5 440 RSD me TVSH-në
  -