Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Aditivat për sistemin e ftohjes së motorit

  Wurth u ovom delu svog eShop-a nudi visokokvalitetne aditive za rashladni sistem motora poput čistača sistema za hlađenje motora i sredstva za zaptivanje i održavanje rashladnog sistema kod motora starije ili novije generacije, koja sprečavaju gubitak rashladne tečnosti i služe kao preventiva kod svake izmene rashladne tečnosti itd. 

  Popular products from category Aditivat për sistemin e ftohjes së motorit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lëndë HP për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ftohëse të motorëve të gjeneratës më të re

  5861500150
  520 RSD me TVSH-në
  Lëndë shumë efikase për mbrojtjen e sistemeve ftohëse në makinat e gjeneratës më të re me ftohës me rrjedhje të tërthortë • izolon vende mikroporoze dhe hapjet deri në ,1 mm, tek vendet mikro-depërtuese në hermetizimet e kokës së cilindrit dhe lidhësit të tubit • siguron izolimin e sistemit dhe parandalon humbjet e lëngut ftohës në sistem për shkak të avullimit • parandalimi i çdo ndryshimi të lëngut ftohës • i përshtatshëm për të gjitha lëndët për mbrojtjen nga ngrirjes dhe ftohësit

  Lëndë për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve ftohëse të motorëve të gjeneratës më të vjetër

  5861501300
  469 RSD me TVSH-në
  Lëndë për izolimin dhe mirëmbajtjen e sistemi të ftohjes tek motorët e gjeneratës më të vjetër pa filtër për ndarjen e papastërtive • Izolon çarjet/plasaritjet e holla në ftohës, bllokun dhe kokën e cilindrit. Zorrët dhe lidhjet në sistemin e ftohjes gjithashtu mund të izolohen • ne sigurojmë papërshkueshmërinë e qarkut të sistemit të ftohjes për një kohë të gjatë • parandalon humbjen e lëngut ftohës • parandalon çdo ndryshim të lëngut ftohës • i përshtatshëm për të gjitha mjetet e zakonshme të mbrojtjes nga ngrirja dhe lëngjet ftohëse

  Lëndë për pastrimin e sistemit për ftohjen e motorit

  5861510250
  690 RSD me TVSH-në
  Lëndë për pastrimin e rrjedhjeve të vajit tek motorët me benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve dhe atyre komerciale • shpejt, me efikasitet dhe pa çmontim heq depozitat në sistemin e ftohjes dhe e pastron atë nga papastërtitë • kompatibil me lëndët për mbrojtjen nga ngrirja dhe lëngjet ftohëse • PH 9.8 - 11.4 - i përputhshëm me të gjitha materialet e përdorura në prodhimin e frigoriferëve • heq mbetjet e korrozionit • mund të përdoret si masë parandaluese para çdo ndryshimi të lëngut ftohës